Kissa sai saaliiksi pupun – menetti sen kuitenkin heti pöllölle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan kissat, jotka pääsevät vapaasti kotipihaansa ulkoilemaan, voivat tuoda kotiinsa saaliita. Monet kissan omistajat ovatkin voineet löytää kuistiltaan esimerkiksi lintuja, oravia tai jopa kuolleita käärmeitä. Tällä kerralla kissa oli saanut saaliikseen pienen pupun.

Kissan omistaja oli kuvannut videolle lemmikkiään, joka oli metsästänyt jäniksen poikasen. Kissa hyppäsi saalis suussaan talon kuistille, mutta pieni pupu onnistui kuitenkin täpärästi pääsemään kissalta pakoon. Poikanen hyppäsi ketterästi kuistilta alas ja loikki pihaa pitkin kauemmaksi talosta.

Kissa lähti tietenkin jahtaamaan saalistaan, mutta se ei osannut arvatakaan, että myös toinen peto oli pitänyt samaa poikasta silmällä. Ennen kuin kissa ehti juosta pienen jäniksen luo, pöllö syöksyi puun oksalta alas, nappasi pupun kynsiinsä ja lensi lounaansa kanssa pois.