Makwan Amirkhanille upea voitto UFC-kehässä!

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikiksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani nousi eilen pitkästä aikaa UFC-kehään, kun hän otti Liverpoolissa yhteen yhdysvaltalaisen Jason Knightin kanssa. Tasaväkinen ottelu oli lopulta menestys, sillä Amirkhani voitti sen tuomariäänin 2-1.

Ensimmäinen erä ei sujunut Amirkhanilta kovin hyvin, mutta pari takaiskua eivät miestä lannistaneet. Seuraavat erät sujuivat jo selvästi paremmin, sillä niissä suomalainen oli selvästi niskan päällä.

Amirkhani hävisi edellisen ottelunsa, joten voitto tuli uran kannalta tärkeään paikkaan. Ennen ottelua Makwan kommentoi vastustajaansa voitonvarmana Kesä!-verkkomedialle.

– Jason Knight ei ole maailman paras lyöjä tai painija, mutta varteenotettava vastustaja sekä hyvä matossa. Mielestäni sopiva vastustaja minulle. Kuitenkin ottelua ajatellen minulla on enemmän ässiä hihassa kuin korttipakassa, enkä ole lähdössä Liverpooliin ottelemaan yli viittätoista minuuttia, Makwan kertoi.

Irlannissa harjoitellut Makwan kertoi ennen otteluaan Staralle olevansa henkisesti hyvässä kunnossa.

– Kaikki mitä elämän aikana on tapahtunut on vahvistanut henkistä puolta paljon. Ei minua enää pienet jutut hetkauta tai jonkun mielipiteet hirveästi liikuta, Makwan Amirkhani kertoi Staran haastattelussa.