Ruhtinatar riehaantui F1-palkintojenjaossa – samppanjaa suoraan pullosta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autourheilun Formula 1 -kuninkuusluokan osakilpailu ajettiin eilen sunnuntaina Monacossa. Osakilpailun voitti Daniel Ricciardo, toiseksi sijoittui Sebastian Vettel ja kolmanneksi Lewis Hamilton. Kärkikolmikko nautti palkintojenjaossa samppanjaa, mutta sitten seurasi yllätyskäänne.

Podiumilla olivat mukana tuttuun tapaan myös Monacon ruhtinaspari Albert ja Charlene. Ricciardo päätti tarjota samppanjaa myös ruhtinaalle, jolloin Albert otti pullon vastaan ja nautti pitkän huikan suoraan pullosta. Sen jälkeen ruhtinatar poikkesi tavoistaan, nosti suurikokoisen pullon huulilleen ja siemaisi samppanjaa näytöstyyliin ruhtinaan katsoessa vierestä.

Uutiseksi tapaus nousi, koska ruhtinatar Charlenea pidetään melko rauhallisena ja pidättyväisenä, eikä samppanjan siemaileminen julkisesti suoraan pullonsuusta kuulu tavallisesti hänen tapoihinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash