Päätähti jättää The Walking Deadin – suosikkisarja kriisissä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun The Walking Dead -kauhusarjan näyttelijäkaarti on kokemassa dramaattisen muutoksen. Päähenkilä Rick Grimesiä esittävä Andrew Lincoln on jättämässä sarjan.

Lincoln tulee olemaan mukana ainakin vielä kuudessa sarjan tulevan yhdeksännen tuotantokauden jaksoista. Tässä vaiheessa ei tietenkään ole vielä paljastettu, millä tavoin hänen esittämänsä Grimes tullaan kirjoittamaan ulos sarjasta.

The Walking Dead tulee kuitenkin näillä näkymin jatkumaan päähenkilön poistumisesta huolimatta. US Weekly -lehden mukaan fanien suosikkeihin kuuluvaa Daryl Dixonia esittävälle Norman Reedusille on on tarjottu 20 miljoonan dollarin palkankorotusta sarjassa pysymisestä.

The Walking Dead lukeutuu Yhdysvaltalaisen AMC-kanavan suosituimpiin sarjoihin. Sen yhdeksäs tuotantokausi alkaa syksyllä 2018. Suomessa sarjaa esitetään Fox-kanavalla.