Nyt se on varmaa: Uber palaa kesällä Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman taksipalveluista merkittävän osan kahminut Uber on tekemässä paluuta Suomeen. Maailmanlaajuisesti toimiva yhtiö vetäytyi taannoin Suomesta, kun sen kuljettajia haastettiin oikeuteen. Nyt taksialan muutos on tuomassa yhtiön takaisin Suomen markkinoille.

Tänään Uber on kutsunut medioita lehdistötilaisuuteen, jossa se kertoo uuden partneripisteensä avaamisesta Helsingin Kamppiin. Samalla yhtiö vahvisti tekevänsä paluun Suomen markkinoille tulevana kesänä. Toiminta alkaa ainakin Helsingissä, mutta muista kaupungeista ei ole vielä tietoa.

Uusi partneripiste avataan jo ensi viikolla, joten Uberin taksipalvelujen paluuta tuskin tarvitsee odottaa Helsingissä enää pitkään. Yhtiö lanseeraa samalla myös Uber Kipinä -ohjelmansa, joka on suunniteltu auttamaan kuljettajia saamaan ammattimaiseen liikennetoimintaan vaadittavat luvat.