Vaasan sisäsatamaan 500 hengen viihdeterassi – uusi keikkapaikka artisteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasaan avataan jo tänä kesänä uusi Sisäsataman Terassi -niminen viihdeterassi, jonne paistaa aurinko peräti 12 tuntia päivässä henkeäsalpaavan upeissa merimaisemissa. Vaasaan saadaan samalla uusi keikkapaikka, jossa tullaan näkemään runsaasti keikkoja koti- ja ulkomaisilta artisteilta.

Sisäsataman Terassi eroaa Vaasan nykyisestä ravintolatarjonnasta nuorekkaalla, musiikintäyteisellä tyylillään sekä runsaalla keikkatarjonnallaan. Lisäksi DJ-painotteiset illat tuovat rantaan kaivattua menevämpää tunnelmaa. Sisäsataman Terassin ruokapuoli tulee olemaan kevyt ja urbaani. Tarjolla on päivittäin kevyt lounasvaihtoehto, jonka lisäksi myös ilta aikaan on mahdollista tilata kevyitä snacks- ja street food -tyyppisiä annoksia.

Terassin lisäksi kokonaisuuteen kuuluu sisäpuolen kahvila, joka on avoinna museon aukioloaikoina myös kesäsesongin ulkopuolella. Sisäsataman Terassi ja -Kahvila nostaa myös Kuntsin modernin taiteen museon näkyvyyttä merkittävästi lisäten samalla koko sisäsataman alueen kiinnostavuutta myös valtakunnallisesti. Sisäsataman Terassi pyritään avaamaan heinäkuun alussa 2018.