Avenged Sevenfold lähetti terveisiä suomalaisille – esiintyy ensi viikolla Hyvinkäällä

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialaisen rock-yhtye Avenged Sevenfoldin suomalaisfanit joutuivat viime vuonna taapertamaan räntäsateessa katsomaan yhtyettä Hartwall-areenalle. Tänä vuonna bändiä pääsee ihailemaan ulkoilmakonsertissa, kun yhtye nousee lauantaina 9.6. Hyvinkään lentokentällä järjestetyn Rockfestin päälavalle.

Perhe on oikea sana kuvaamaan A7X-lempinimellä tunnettua yhtyettä, jonka alkuperäisjäsenet ovat pitäneet yhtä lähes kahden vuosikymmenen ajan. Laulaja M. Shadowsin rinnalla kitaraa soittavat Synyster Gates ja Zacky Vengeance, bassoa Johnny Christ ja rumpuja tuorein tulokas Brooks Wackerman. Nyt yhtye on lähettänyt terveisensä suomalaisfaneille.

Rockfest on Suomen suurin rock-festivaali. Festareilla esiintyy neljän päivän aikana yli 40 yhtyettä, joista suurimmat nimet ovat Avenged Sevenfoldin lisäksi Ozzy osbourne, Judas Priest, Marliyn Manson ja Megadeth. Tapahtuma-alueen kartta julkaistiin äskettäin. Rockfest muuttaa Hyvinkään lentokentän kolmen esiintymislavan festivaalimaailmaksi 6.-9.6.

https://www.instagram.com/p/BjCdGV-nNSc/?taken-by=therockfest

https://www.instagram.com/p/BjFdn93ndH-/?taken-by=therockfest