Golfkentältä varastettiin nurmikkoa Lahdessa: ”Jos naapuriisi on tänään ilmestynyt…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varkaiden matkaan lähtee tunnetusti lähes mitä tahansa, mutta nyt Lahdessa sijaitsevalla Takkulan golfkentällä on vieraillut perin erikoisia rikollisia. Viherpeukalot ovat nimittäin ajaneet golfkentälle ja poistuneet paikalta mukanaan suurehko palanen nurmikkoa.

– Jos naapuriisi on tänään ilmestynyt uusi hieno nurmikko, se saattaa olla kotoisin meidän kentältä. Valitettavasti nurmikko anastettiin nurkasta, johon ei vielä ollut valvontakameroita, mutta nyt on! Asiasta on kirjattu rikosilmoitus ja teemme kaikkemme, että tästä tulee todella kallis nurmikko, Lahden Golf kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Vihjeet mahdollisista nurmikkovarkaista voi ilmoittaa poliisille tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen lahdengolf@lahdengolf.fi. Ratkaisevasta vihjeestä on luvattu palkkio.

Takkulassa on to-pe välisenä yönä käynyt NURMIKKOVARKAITA.Jos naapuriisi on tänään ilmestynyt uusi hieno nurmikko, se…

Publiée par Lahden Golf sur jeudi 31 mai 2018