Mies hävisi peliaiheisen vedon – joutui juomaan pullollisen Tabascoa

Digi Ohhoh! Pelit · Tim Isokivi

Peliyhtiö Bethesda julkaisi tällä viikolla runsaasti spekulaatiota herättäneen Fallout 76 -pelin trailerin. Monet fanit pohtivat, onko kyseessä sarjan suora jatko-osa, verkkoroolipeli vai vanhan osan uusi versio.

Reddit-käyttäjä TheYadda arveli Fallout 76:n olevan vain Fallout 3 -pelin remasteroitu versio, ja oli valmis lyörmään asiasta vetoa. Mies kertoi juovansa pullollisen Tabascoa mikäli hän olisi väärässä.

Fallout 76:n on sittemmin kerrottu olevan uusi selviytymisroolipeli, jonka pääpaino on moninpelissä. Niinpä TheYadda joutui juomaan pullollisen tabascoa kameran edessä.

Tabasco vaikutti menevän yllättävänkin helposti alas, joskin sen aiheuttamat pahimmat ongelmat ovat todennäköisesti vasta edessäpäin. Fallout 76 -pelistä saadaan lisätietoa myöhemmin kesäkuussa järjestettävien E3-messujen yhteydessä.