Kendall Jennerin uusi poikaystävä olikin varattu – petti laulajatyttöystäväänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Victoria’s Secretin mallina työskennelleen Kendall Jennerin iskeneen komean australialaissyntyisen koripalloilija Ben Simmonsin. Mies seurusteli ilmeisesti vielä Tinashe-nimisen laulajan kanssa aloitettuaan suhteen Kendall Jenneriin.

Tinashen pikkuveli Kudzai Kachingwe on twiitannut, että NBA-tähti Ben Simmons erosi tyttöystävästään Tinashesta vasta viime sunnuntaina. Page Six -lehti on kuitenkin uutisoinut Simmonsin tapailleen Kendall Jenneriä muutamien viikkojen ajan. Toisin sanoen Simmons on pettänyt laulaja Tinashea Jennerin kanssa.

Tinashe on amerikkalainen laulaja-lauluntekijä. Los Angelesissa asuva 25-vuotias R&B-laulajatar on työskennellyt myös mallina sekä esiintynyt televisiosarjoissa. Hän seurusteli Ben Simmonsin kanssa muutaman kuukauden ajan.

I set the bar, I’m the fuckin bar

A post shared by TINASHE (@tinashenow) on

You know you belong right here inside my arms

A post shared by TINASHE (@tinashenow) on