Tämä oli liikaa! Miss Peppu -barbienukke aiheutti someraivon – liian kurvikas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten Brasiliassa järjestettävä Miss Peppu -kilpailu on noussut kahdeksassa vuodessa maailmanlaajuiseen suosioon, mutta järjestetään tänä vuonna kuitenkin viimeisen kerran. Kilpailun finalistit esiteltiin eilen, ja heidän kuvansa voit katsoa tästä.

Britannian yleisradioyhtiö BBC tekee parhaillaan dokumenttia erikoisesta missikisasta ja sen historiasta, joten kilpailusta on tullut lähes ilmiö. Se tuskin kuitenkaan helpottaa ihmisiä, jotka ovat nyt suivaantuneet kilpailun teeman mukaisesti tehdistä barbienukesta. Sosiaalisessa mediassa vaaditaan parhaillaan lelun myynnin kieltämistä.

Miss Peppu -kilpailun järjestäjät halusivat ylistää muhkeaa latinopeppua ja kilpailuaan tuomalla myyntiin tavallista kurvikkaamman barbienuken. 11 dollarin hintaisellä nukella on yllään samankaltainen uimapuku kuin kilpailun oikeilla finalisteilla. Uutuuslelua kritisoivien mukaan se voi aiheuttaa teinityttöjen peppuimplanttien suosion kasvua.