Hyvinkään Rockfest paljasti: Ozzy Osbournella 29-sivuinen vaatimuslista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvinkään Rockfestiin keskiviikkona 6. kesäkuuta saapuvalla Ozzy Osbournella on mittava vaatimuslista konsertin järjestelyihin ja takahuonetarjoiluihin. Rockfest on nyt paljastanut, että tuossa niin sanotussa raiderissa on lähes 30 sivullista erilaisia vaatimuksia.

– Näyttää siltä, että Pimeyden prinssi Ozzy haluaa olla kuin kotonaan kiertueella. Hänen raiderissaan on kaiken kaikkiaan 29 sivua erilaisia suurempia ja pienempiä vaatimuksia, toteaa Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

Merkittävä osa vaatimuksista koskee tekniikkaa, mutta pelkästään Osbournen yhtyeen pukuhuonetarjoiluissa on mainittu 112 erilaista tavaraa brittiläisestä teestä leivänpaahtimeen ja hummuksesta erilaisiin mehuihin. Osbourne haluaa nauttia takahuoneensa tarjoilunsa posliiniastioista. Lisäksi ruoan on oltava orgaanista, eikä siinä saa olla makeutusaineita.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6. – 9. kesäkuuta. Ozzy Osbournen jäähyväiskeikan lisäksi tapahtumassa esiintyvät muun muassa Judas Priest, Marilyn Manson, Megadeth ja Avenged Sevenfold. Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä.