Paita paljasti kaiken! Jasper Pääkkösen vastanäyttelijätär rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Laura Harrier on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä, koska hän näyttelee kohutussa BlacKkKlansman-elokuvassa, jonka päätähtiin myös suomalainen Jasper Pääkkönen lukeutuu. Jasper ja Laura poseerasivat äskettäin yhdessä myös Cannesin elokuvajuhlilla järjestetyssä ensi-iltajuhlassa.

Splash

Saippuasarjasta alunperin tunnetuksi tullut Laura Harrier on nyt kuvattu asussa, joka ei jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan. Ilman rintaliivejä seitinohuessa paidassa liikkunut kaunotar kuvattiin New Yorkissa, kun hän oli saapumassa The Mark Hotel -hotelliinsa. Lauran kerrotaan seurustelevan nykyisin Justin Therouxin kanssa, sillä heidät nähtiin äskettäin yhteisellä lomalla Ranskassa.

Splash
Splash
Splash
Splash