Oohlala, mitkä kulmakarvat! Peittävät koko otsan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen 22-vuotias Anzhelika Protodyakonova on saavuttanut runsaasti palstatilaa mediasta viime päivinä massiivisten kulmakarvojensa ansiosta. Kauneusbloggaajat kilpailevat jatkuvasti siitä, kenen tyyli saavuttaa eniten suosiota. Protodyakonova on vahvoilla, mikäli haetaan erikoisinta kulmakarvojen meikkaustapaa.

Nuori nainen on nimittäin pyhittänyt koko otsalohkonsa kulmakarvoille. Hän on piirtänyt kulmakarvat hiusrajaan saakka venyviksi palkeiksi. Tai ainakin me Staran toimituksessa toivomme, että kulmakarvat on ainoastaan meikattu, eikä niitä ole esimerkiksi tatuoitu neitokaisen päähän.

Anzhelika Protodyakonova asuu Jakutskin kaupungissa, Itä-Siperiassa. Hänellä on yksityinen sosiaalisen median tili, mutta silti yli 90.000 seuraajaa. Olemme kertoneet aiemmin rusettia, kalanpyrstöä ja sädekehää muistuttavista kulmakarvoista.