Riutunut Johnny Deppin huolestutti fanit – onko supertähti sairas?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mittavasta urastaan elokuvien parissa tunnettu näyttelijä Johnny Depp kiertää tällä hetkellä Hollywood Vampires -yhtyeen mukana. Yhtyeeseen kuuluu 54-vuotiaan Johnny Deppin lisäksi myös muun muassa Alice Cooper ja Joe Perry.

Johnny Depp on tällä hetkellä Daily Mail -sivuston mukaan bändinsä kanssa Berliinissä, jossa fanit ovat päässeet hänen kanssaan yhteiskuviin. Pietarissa ja Berliinissä fanien kanssa otetut yhteiskuvat ovat aiheuttaneet paljon hämmennystä, koska seksisymbolina pidetty muusikko näyttää niissä hyvin laihalta ja huomattavasti vanhemmalta kuin aiemmissa kuvissa.

Kuvissa nähdään, että mies näyttää harmaantuneen ja pudottaneen painoaan kiertueen aikana. Fanit toivovat, että riutuneen näköinen tähti ei olisi kuitenkaan sairastunut. Hollywood Vampires nähdään Suomessa Kaisaniemessä 10. kesäkuuta keikalla.

At the Museum of #Mayakovsky in #Moscow

A post shared by Johnny Depp (@johnnydeppofficial) on