Awww! Roope Salmisen synttärionnittelu Sara Siepille sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen julkkispariskuntien eliittiä edustavat Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat puolustaneet ja ylistäneet toisiaan sosiaalisessa mediassa. Nyt Roope Salminen on toivottanut vuosia täyttävälle tyttöystävälleen onnea julkaisemalla yhteiskuvan Instagramiin.

Kauniisti päivettynyt Saara Sieppi täytti eilen 27 vuotta. Miss Suomi sai onnittelut myös poikaystävältään Roope Salmiselta. Rovaniemellä Sara Siepin pikkusiskon ylioppilasjuhlia juhlinut pariskunta poseeraa Salmisen julkaisemassa kuvassa aidon pariskunnan elkein, kun Sara korjailee miehensä rusetin asentoa.

Roope Salminen ja Sara Sieppi elävät avoliitossa. Salminen vahvisti suhteen Facebookissa muutama vuosi sitten sitkeiden huhujen päätteeksi. Hän kirjoitti tuolloin, että rakastaa avovaimoaan ja Sara Sieppi on paras mimmi, jonka tietää.

hyvää syntymäpäivää @sarasieppi ❤️

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on