Tiktakin Petra on huipputimmissä kunnossa: ”Tänään meni rikki kyykyssä 100 kg!”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu Tiktak-yhtye lopetti toimintansa kymmenen vuotta sitten. Yhtyeen huippuvuodet sijoittuivat vuosituhannen vaihteeseen, mutta nyt bändin jäsenet tekevät kesällä paluun muutaman festarikeikan merkeissä.

Yhtyeen keulahahmona toimiva Petra on pitänyt itsensä loistavassa keikkakunnossa keikkailemalla oman bändinsä kanssa aktiivisesti ja treenaamalla myös fyysistä kuntoaan. Petra käy säännöllisesti TFW Helsingin salilla treenaamassa ja näyttääkin saaneen kunnolla tuloksia aikaan.

Petran mukaan parasta vastapainoa kirjoittamiselle ja kiertämiselle on liikunta. Liikunta on naisen mukaan pelastanut hänet, mikä näyttää olleen pitkälti TFW Helsingin ansiota. Laulaja on myös innoissaan kaksi päivää sitten tehdystä uudesta ennätyksestä, kun hän onnistui tekemään takakyykyn sadan kilon lisäpainon kera.