Jenni Vartiainen julkaisi upean meikittömän kuvan: ”Tultiin just uimasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lämpimät toukokuun säät saivat myös meri- ja järvivedet lämpenemään hurjaa vauhtia, mikä puolestaan houkutteli monet ihmiset rannoille uimaan. Myös Jenni Vartiainen on jo päässyt talviturkistaan eroon nautiskellessaan kesäisistä säistä koiransa Paavon kanssa.

Kesän ensimmäisiä keikkojaan odotteleva Jenni Vartiainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa luonnonkauniina ja hymyileväisenä koiransa Paavon kanssa. Vartiainen kertoo tulleensa juuri uimasta, minkä jälkeen hän onkin kääriytynyt lemmikkinsä kanssa paksuun peittoon.

Jenni Vartiainen kertoo kuvan yhteydessä odottavansa kesän kiertuetta, joka alkaa Helsingin Hernesaaren keikasta torstaina 7. kesäkuuta. Samalla nainen myös kiittelee fanejaan palautteesta, jota hän on heiltä saanut uutta Väärään suuntaan -nimistä kappalettaan koskien.