Vain elämää -sarjan uudet tähdet paljastettiin: ”Evelina, Tuure, Lauri, Ellinoora…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Vain elämää -viihdeohjelma jatkuu jälleen. Tänään ohjelman seuraavan tuotantokauden tähdet on julkistettu, ja samalla he ovat tänään suunnanneet jo kuvaamaan kauden jaksoja Hirvensalmen perinteiseen Satulinnaan. Kauden jaksot alkavat televisiossa syyskuussa.

Vain elämää -ohjelmassarjan yhdeksännellä tuotantokaudella mukana ovat upeaääninen Ellinoora, Kaihon Karavaaninsa kanssa valloittava Tuure Kilpeläinen, suomiräpin moniosaaja Pyhimys, urbaanin popin uusi suunnannäyttäjä Evelina, tanssilavojen kestosuosikki Anne Mattila, huikean uran tehnyt musiikkilegenda Pepe Willberg sekä kansainvälisesti menestynyttä The Rasmus -yhtyettä vuosia luotsannut rocktähti Lauri Ylönen.

– Syy, minkä takia lähdin tähän mukaan on musiikki. Rakastan laulaa juuri noita biisejä. Oon niin innoissani, että juuri nämä tyypit ovat mukana. Musiikkia odotan tosi paljon – ja niitä keskusteluja ja kaikkea. Ihanaa, Anne Mattila iloitsee ennen lähtöä.

– Vain elämää -ohjelmassa on kysymys siitä, että tässä kurkistetaan vähän syvemmälle artistin minään ja sieltä tulee varmasti kaikkia mielenkiintoisia paljastuksia ja uusia puolia esiin, Lauri Ylönen toteaa.