Karu pidätyskuva paljastaa – miehelle tuli ”pikkuhomma” lävistysten poistamisessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana julkaista ihmisten pidätyskuvia kaikkien nähtävillä olevaan tietokantaan. Osa kuvista lähtee leviämään viraalina, ja niin kävi myös miamilaisen poliisiaseman putkaan toimitetun Gabriel Bravon pidätyskuvalle.

Syynä on se, että Gabriel Bravolla on lukuisia lävistyksiä kasvojen alueella. Mies joutui tietysti poistamaan kasvokorut pidätyksen yhteydessä ennen selliin panemista. Miehellä on riittänyt näperreltävää koruja poistaessaan, sillä hänellä on nopeasti laskettuna parikymmentä lävistystä.

Bravo pidätettiin Miami Beachilta julkijuopottelun takia. Korut otettiin talteen pidätyksen ajaksi. Hän sai ne takaisin vapautumisensa ja sadan dollarin takuusumman maksamisen jälkeen, The Smoking Gun uutisoi

Poliisi