Mitkä kurvit! Kim Kardashianin tiimalasivartalo ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen äiti ja sosiaalisen median supertähti Kim Kardashian on tottunut esittelemään muhkeita kurvejaan julkisuudessa, koska se on hänen menestyksensä ja liiketoimintansa ydin. Perhe-elämää nykyisin yhdessä räppäri Kanye Westin kanssa viettävä Kim kuvattiin eilen jälleen kurvikkaana julkkisjuhlissa.

Kim Kardashian saapui The 2018 CFDA Fashion Awards -tapahtumaan, joka järjestettiin New Yorkissa sijaitsevassa The Brooklyn Museumissa. Hän oli verhonnut maailmankuulut muhkeat muotonsa valkoiseen tyköistuvaan iltapukuun, joka korosti hänen tiimalasivartaloaan.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on kolme lasta, neljävuotias North, kaksivuotias Saint ja neljän kuukauden ikäinen Chicago. Pariskunta sai kuopuksensa sijaissynnyttäjän avulla, ja he alkoivat suunnittella pian uutta raskautta. Kim Kardashianin on kerrottu haaveilevan seuraavaksi kaksosista – samaa sijaissynnyttäjää hyödyntäen.

Splash
Splash
Splash
Splash