Nuoret miehet varokaa! Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pettämissivusto Victoria Milan on toteuttanut kyselyn, jonka mukaan vanhemmat naiset sanovat harvoin kielteisesti nuoren miehen ehdottaessa heille satunnaista seksiseikkailua. Puumanaiset etsivät kesäseuraa etenkin nuorista miehistä, jotka ovat ulkotöissä kesän ajan.

Naiset haaveilevat kesäaikaan seksiseikkailuista komealla ja ruskettuneella vartalolla varustettujen miesten kanssa. Uima-allaspojat, asfalttityöntekijät, rantavahdit tai vaikkapa torikauppiaat saavat varmasti naisväen kiinnostuksen heräämään, jos he ovat rouvia nuorempia. Pettäjäsivusto Victoria Milan paljastaa, että puumat käyvät kuumina ulkohommissa oleviin miehiin.

Avioliitoista on tullut vuosien mittaan yhä avoimempia. 75 prosenttia varatuista naisista saattaa flirttailla nuorempien miesten kanssa oman pitkäaikaisen kumppanin läsnäollessa. Eniten puumat ajautuvat vieraan seuran kanssa sänkyyn loma-ajalla, Femail First uutisoi.