Shakira myy paratiisikotiaan Miamissa – tällaisen saa 11 600 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosionsa huipulla yli 10 vuotta sitten ollut latinotähti Shakira on parhaillaan myymässä Miamissa sijaitsevaa luksuslukaaliaan 11,6 miljoonalla dollarilla. Kolumbialaisen popkaunottaren kiinteistö hakee vertaistaan, sillä merenrannassa sijaitseva ssa talossa on noin 1.800 neliömetriä.

Talossa on muun muassa 7,5 makuuhuonetta, täysin varusteltu kuntosali ja 30 metriä omaa rantaviivaa. Pihamaalla on suuri oleskelutila sekä niin ikään suuri uima-allas. Shakira tekee kaupassa hyvän tilin, mikäli kiinteistö myydään pyyntihintaan, sillä hän osti sen vuonna 2001 3,4 miljoonalla dollarilla.

Sittemmin taloa on kuitenkin remontoitu merkittävästi, sillä muun muassa lattiamateriaali tuotettiin Espanjasta saakka. Erikoinen yksityiskohta myyntikuvissa on niissä näkyvät Shakiran voittamat musiikkialan palkinnot. Kiinteistövälittäjänä toimii Shakiran veli Antonio.

Douglas Elliman, Splash
Douglas Elliman, Splash
Douglas Elliman, Splash
Douglas Elliman, Splash
Douglas Elliman, Splash
Douglas Elliman, Splash