Teeskenteleekö nainen orgasmin? Näistä merkeistä tiedät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksivälinevalmistaja Lovehoney on toteuttanut kyselyn, jonka perusteella 68 prosenttia naisista on teeskennellyt orgasmia yhdynnän aikana. Syynä useimmiten on kumppanin itsetunnon pönkittäminen. Miehistä orgasmin on teeskennellyt ainoastaan 28 prosenttia.

Naisen tietää teeskentelevän orgasmin jo pelkästään siitä, että hänen näyttelijänlahjansa ontuvat. Aidot orgasmit harvoin näyttävät ainakaan kasvoilta samalta kuin pornoelokuvissa. Orgasmin aikana ei yksinkertaisesti pysty keskittymään siihen, onko jokainen ripsikarva ojennuksessa. Liikaa teennäisesti voihkiva ja liian vähän hengästyvä nainen saa tuskin oikeasti orgasmia.

Naiset pystyvät yleensä myös katsomaan oksitosiinitulvan aiheuttaman orgasmiryöpyn jälkeen kumppaniaan silmiin. Orgasmin teeskennellyt nainen ei välttämättä osaa osoittaa hellyyttä yhdynnän jälkeen aidosti, vaan hän saattaa esimerkiksi taputtaa miestään selkään tökerön kiitoksen tavoin. Mikäli häneltä kysyy teeskentelemisestä, paljastaa vaivautunut käytös viimeistään feikkaamisen, Femail First tietää.