Chrissy Teigen julkaisi söpön kuvan vauvastaan – tänään olisi ollut laskettu aika

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana.

Chrissy Teigen synnytti heidän perheeseensä pienen Miles-pojan kolme viikkoa sitten. Nyt nainen on julkaissut suloisen kuvan vauvasta, joka nukkuu sikeästi hänen sylissään. Kuvan yhteydessä Teigen paljasti, että pojan oikea laskettu aika olisi ollut vasta tänään.

Chrissy Teigen vitsaili kuvatekstissä, että Miles halusi syntyä odotettua aiemmin tarkastaakseen sen miten viileitä hänen vanhempansa ovat. Teigenin mukaan hän ja John Legend ovat todellisuudessa todella tylsä pariskunta, mutta rakastavat silti pientä Milesia sydämiensä kyllyydestä.