Shokki! Haloo Helsinki! jää pitkälle tauolle – palaa vasta vuonna 2021

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nelihenkinen Haloo Helsinki -yhtye on perustettu vuonna 2006, jonka jälkeen bändi on koukuttanut faninsa toinen toistaan tarttuvammilla kappaleilla. 12-vuotinen ura on nyt jäämässä määräaikaiselle tauolle, josta bändi ilmoitti sosiaalisessa mediassa faneilleen.

Haloo Helsinki! yllätti faninsa julkaisemalla heidän Instagram-kanavallaan videon, jossa he kertoivat jäävänsä tauolle. Bändin jäsenet korostivat sitä miten tärkeää heidän kanssaan on tulla juhlimaan nyt tänä kesänä festivaalikeikoille, koska sen jälkeen he ovat yli kaksi vuotta tauolla.

Bändi on nauttinut jo vuosia suuresta suosiosta, joka on näkynyt myös keikoilla valtavana yleisömerenä. Faniensa lohdutukseksi bändi kuitenkin lupasi palata tauolta vuonna 2021 uuden albumin kanssa.

#haloohelsinki

A post shared by Haloo Helsinki! (@haloohelsinki_official) on