Hassisen kone julkaisi upean somekuvan – Metallica-tähdellä tuttu paita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Suomessa vieraillut rockjättiläinen Metallica yllätti toden teolla, kun se esitti suomirockin klassikoihin lukeutuvan Hassisen koneen Rappiolla-kappaleen. Robert Trujillo ja Kirk Doodle esittivät kappaleen upeasti, sillä Trujillo lauloi sen suomeksi odottamattoman hyvin ja ymmärrettävästi.

Nyt Hassisen kone on julkaissut Facebook-sivuillaan valokuvan, jossa Robert Trujillo pitää kädessään Hassisen koneen valkoista bändipaitaa. Päivityksestä ei selvinnyt oliko kyseessä Metallican somessa julkaisema kuva vai kenties yhtyeen suoraan Hassisen koneelle lähettämä valokuva. Joka tapauksessa paketti näyttää menneen perille oikeaan osoitteeseen.

Metallican tempaus oli Suomen mittapuussa harvinainen, mutta paikallisten hittien esittäminen kuuluu tällä kiertueella Metallican ohjelmaan. Ruotsissa kohistiin äskettäin samaan tapaan siitä, että Metallica esitti siellä samalla Trujillo-Doodle -kokoonpanolla Abba-yhtyeen legendaarisen Dancing Queen -klassikkohitin. Norjassa kappaleeksi oli valittu A-Ha -yhtyeen niin ikään legendaarinen kasarihitti Take On Me.