Hiiri-invaasio Burger Kingissä – jyrsijät juoksivat sämpylöiden päällä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Facebookissa levisi viime viikolla video, jolla näytettiin amerikkalaisen Wilmingtonin kaupungin Burger Kingin keittiön tapahtumia. Ravintolaan oli iskenyt hiiri-invaasio ja jyrsijät juoksentelivat ihmisille myytävien hampurilaissämpylöiden päällä.

Shantel Johnsonin video nousi nopeasti viraalihitiksi. Sen johdosta aloitetut tutkimukset osoittivat, että Delawaren osavaltiossa sijaitsevassa ravintolassa oli pahaksi äitynyt tuholaisongelma. Ravintola suljettiin terveystarkastajien toimesta.

Videolla nähdään, kuinka hiiret juoskentelevat sämpyläpussissa. Terveystarkastajat löysivät ravintolasta hiiren jätöksiä ruoasta, lattioilta, limonadimukeista, vedenkeittimestä sekä kodinkoneiden takaa. Hiiret olivat myös järsineet ravintolan irtaimistoa, NBC 10 Philadelphia raportoi.

Don’t go to Burger King on 202 🐀🐀☠️ running all over their buns 🤮🤮🤮 Wilmington ,Delaware Concord Pike

Publiée par Shantel Johnson sur jeudi 31 mai 2018