Lukijan kuva Hämeenlinnasta – kukkapenkissä kannabista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kannabis on laillistettu jo lukuisissa osavaltioissa, mutta Suomessa tilanne on edelleen toinen. Poliisit löytävät vuosittain suuren määrän kannabiskasveja, joita kasvatetaan yleensä esimerkiksi kodeissa ja autotalleissa. Ajoittain kannabiskasveja löytyy kesäisin kuitenkin odottamattomista paikoista.

Nyt Staran lukija lähetti toimitukseen valokuvan Hämeenlinnan Visamäessä sijaitsevan Innoparkin kukkaistutuksista, joiden lomasta pilkottaa sinne kuulumaton kasvi, joka muistuttaa erehdyttävästi kannabiskasvia.

Kuvan perusteella joku viherpeukalo näyttää istuttaneen kukkaruukkuun kesän kunniaksi hieman omia laittomia tuotteitaan. Innopark kertoo tarjoavansa asiakkailleen tukipalveluja, mutta ne tuskin liittyvät kannabiksen kasvattamiseen.

Lukijan kuva