Suomen paras kesäduuni Lempäälässä: ”Tehtäväsi on käyttää taksipalveluita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesätyöpaikat jaetaan usein jo heti alkuvuodesta, ja niiden joukkoon mahtuu vuosittain rajallinen määrä erikoisia kampanjapaikkoja. Nyt Lempäälässä on tarjolla poikkeuksellisen leppoisa kesätyö, joka tulee olemaan varmuudella erikoinen seikkailu. Työtehtävänä on nimittäin käyttää taksipalveluita.

– Tarjoamme kolmen yrittäjän voimin jokaisen nuoren unelman, seikkailun joka sijoittuu henkilöliikennepalveluiden testaamiseen. Pääset siis kulkemaan Tampereen lähiseutuja niin omien yhtiöidemme kuin muiden toimijoiden palveluita käyttäen, kesätyöpaikan ilmoituksessa todetaan.

Edellytyksenä on, että kesätyöntekijä tuntee entuudestaan sosiaalisen median välineet ja on tottunut käyttämään niitä. Toiveena on myös rohkea ja sosiaalinen luonne.

– Sinun tehtäväsi on käyttää taksipalveluita ja postata kokemuksistasi reaaliajassa tai kuljetuksen jälkeen. Haluamme kulkea seikkailua yhdessä kanssasi. Me haluamme tehdä liveä niin Facebookissa kuin instagramissa ja jakaa seikkailusi eteenpäin omissa sosiaalisissa kanavissamme

Työpäiviä kertyy yhteensä 10-20 kappaletta kesä-heinäkuussa. Ilmoituksen julkaissut työnantaja Mikko Kivelä kertoo kaikkien kolmen työnantajan olevan taksiyrittäjiä, joiden toimiala mullistuu 1. heinäkuuta taksialan sääntelyn vapautuessa merkittävästi.

– Haluamme olla näkemässä millaisia palveluita tarjotaan tänään ja millainen palveluiden kirjo avautuu heinäkuussa. Tämän vuoksi tarvitsemme sinun rohkeuttasi päästäksemme seuraamaan puolueettomasti taksipalveluiden maailmaa niin nykyisen kuin uuden lain aikana, Kivelä kertoo hakijoille.

Hakemuksia tähän erikoiseen kesätyöhön voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen mikko.kivela@taksipalvelu.eu. Hakemuksessa tulee kertoa lähinnä miksi tällainen kesätyö sopisi juuri hakijalle. Hanketta tuetaan Lempäälän kunnan Kesätyöraha -tuella.