19-vuotias Brooklyn Beckham pokasi seksikkään laulajatanssijan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että New Yorkissa parhaillaan asuva 19-vuotias Brooklyn Beckham on nähty suutelemassa malli Lexi Woodin kanssa. Nyt mies on kuitenkin lähentynyt Lexy Panterra -nimisen naisen kanssa, joka on saavuttanut aikoinaan kuuluisuutta twerkkaamalla.

Nykyisin musiikkia tekevä Lexy Panterra on aikoinaan sanonut, että hänen tavoitteenaan on tulla multimiljonääriksi. Nyt nainen on ainakin iskenyt kyntensä yhteen maailman kuuluisimman perheen vesaan, sillä hän on lähentynyt viime aikoina Victoria ja David Beckhamin pojan, Brooklyn Beckhamin kanssa.

Brooklyn Beckhamin kerrotaan ihastuneen naiseen ja he viettivät taannoin yhteistä aikaa Lontoossa, Page Six uutisoi. Brooklyn Beckham jäi taannoin sinkuksi, kun hänen ja näyttelijä Chloë Grace Moretzin pitkäaikainen on-off -suhde päättyi.

A perfect night 🥢🎤🍻 #SoGood

A post shared by Lexy Panterra (@lexypanterra) on

Little Lady

A post shared by Lexy Panterra (@lexypanterra) on

Sacramento Raised me L.A Pays me. @lexypanterralifestyle @iam_whatshername_

A post shared by Lexy Panterra (@lexypanterra) on