Kate Uptonin rinnat pursuavat asun sisältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Kate Upton nähtiin juuri upeissa uimapukukuvissa, joissa hän esitteli italialaisen Yamamay-yrityksen uuden Sculpt-malliston tulevan kesän bikineitä ja uimapukuja. Nyt upeat mainoskuvat ovat saaneet jatkoa Maxim-miestenlehden tyylikkäästä kansikuvasta.

Thanks @maximmag for naming me No1 hottest woman 2018! Shot by the amazing @gilles_bensimon in Israel! #MaximHot100

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

25-vuotias Kate Upton poseeraa parhaillaan tuoreen Maxim-lehden numeron kansikuvassa, jossa hänen muhkea etumuksensa suorastaan pursuaa asun sisältä. Kansikuvaan on hyvä syy, sillä Maxim nimeää Kate Uptonin samassa numerossa maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Kate Upton nähtiin taannoin myös Sports Illustrated -uimapukunumeron sivuilla. Sen kuvauksissa sattui ikävä onnettomuus, kun aalto iski yläosattomissa poseeranneeseen kaunottareen ja heitti hänet kivikkoon. Nyt Upton poseeraa kuitenkin jälleen hyvin itsevarmasti seksikkäissä rantakuvissa.