Sara Sieppi ja Roope Salminen nauttivat Lapista – juhlivat syntymäpäivää Rovaniemellä

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Suomi Sara Sieppi täytti juuri 27 vuotta. Hänen muusikkopoikaystävänsä Roope Salminen toivotti vuosia täyttävälle kaunottarelle onnea julkaisemalla suloisen yhteiskuvan heistä Instagramiin. Pariskunta lähti yhdessä myös juhlimaan syntymäpäivää Lappiin.

Suomen julkkispariskuntien eliittiä edustavat Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat juhlineet Saran syntymäpäiviä yhdessä Rovaniemellä. Pariskunta on käynyt irtiottonsa aikana muun muassa ajalemassa vesiskoottereilla. Sara ja Roope ovat myös näyttäneet nauttivan upeasta Arctic Light Hotel -hotellista, jossa he ovat yöpyneet.

Roope Salminen ja Sara Sieppi ovat jo jonkin aikaa eläneet avoliitossa. Salminen vahvisti suhteen Facebookissa muutama vuosi sitten pitkään jatkuneiden huhujen päätteeksi. Nykyään pariskunta julkaisee säännöllisesti toisistaan suloisia päivityksiä omille sosiaalisen median kanavilleen.

Mikä synttäripäivä!! Kiitos @roopesalminen💛 #arcticlifestyle

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on