Bella Hadid rinnat paljaana rannalla – otti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Bella Hadid on noussut nopeasti mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon ja häntä pidetään tällä hetkellä jopa supermallien ykkösenä. Hänen Gigi-siskonsa on niin ikään suosittu huippumalli, joten malliäidiltä on tullut tyttärille ensiluokkaiset geenit.

Kiireinen superamalli on nyt ehtinyt vaihtaa hetkeksi vapaalle, sillä Bella Hadid julkaisi itsestään sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän nauttii vapaapäivästään hiekkarannalla yläosattomissa.

in my leisure suite

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä. Gigi-sisko nousi supermalliksi ennen Bellaa, mutta myöhemmin Bella meni suosiossa siskonsa ohi.