Iggy Azalea täytti 28 vuotta – on nyt valmis rakkauteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi nousseista kappaleistaan ja hänen tiimalasimallisesta vartalostaan, joka haastaa jopa Kardashianien vartalot. Nyt juuri syntymäpäiviään viettänyt nainen on kertonut olevansa valmis rakkauteen.

Iggy Azalea juhli ystäviensä kanssa juuri syntymäpäiviään täyttäessään 28 vuotta 7. kesäkuuta. Nainen julkaisi syntymäpäivänsä aamuna itsestään napatun kuvan, jossa hän makoilee yhä sängyssään. Hän kertoo kuvan yhteydessä, että hän pitää edelleen viereistä paikkaa varattuna jollekin erityiselle henkilölle, mikäli hänet joskus löytää.

Iggy Azalea on aiemmin kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. Azalea julkaisi myös uusimpana kuvanaan todella näyttävän bikinikuvan, jossa hänen tiimalasivartalonsa näyttää erityisen kurvikkaalta.

28

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on