Justin Bieberin alastonkuvilla erikoinen seuraus – yli 600 prosentin kasvu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhan sanonnan mukaan seksi myy, mikä onkin todistettu moneen otteeseen pitävän paikkansa etenkin musiikin ja taiteen saralla. Nyt Spotify paljasti, että myös Justin Bieberin kohdalla hänen alastonkuvansa ovat vauhdittaneet kuuntelumäärien nousemista.

Justin Bieberistä levisi aiemmin sosiaalisessa mediassa ja lehdissä paparazzien ottamia kuvia, joissa mies on alasti. Kun kuvat miehen sukukalleuksista näkivät päivänvalon, miehen kuuntelumäärät alkoivat Spotifyssa kasvaa huimaa vauhtia.

Daily Mail -sivusto kertoo Spotify Australian paljastaneen, että Justin Bieberin kuuntelumäärät kasvoivat heidän palvelussaan alastonkuvien vuotamisen jälkeen noin 600 prosenttia. Spotify vitsaili Australiassa asuvien Justin Bieber -fanien poteneenkin kunnon Bieber-kuumetta.