UFO kuvattiin Australiassa – lensi lähellä sotilastukikohtaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää viraalina 22-vuotiaan Junelyn Bitalacin kuvaama video. Nainen oli nähnyt taivaalla erikoisen lentävän objektin pian sen jälkeen, kun oli vienyt äitinsä töihin toukokuun loppupuolella. Video kuvattiin Australian Hastingsissa, lähellä sotilastukikohtaa.

Bitalac oli pysäyttänyt ajoneuvonsa tien sivuun lentävän lautasen nähtyään. Henkilökohtaisena avustajana työskentelevä nainen kuvasi aluksen lentoa taivaalla siihen saakka, kunnes se katosi puiden taakse. Taivaalla lentänyt objekti oli arvion mukaan noin viisi metriä halkaisijaltaan, Mirror uutisoi.

Nainen kertoo, että uskoo maan ulkopuoliseen elämään. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän näkee erikoisen lentävän objektin taivaalla. Viimeksi hän näki kolmion muotoisen aluksen taivaalla kolme vuotta sitten, mutta ei ehtinyt kuvaamaan sen lentoa ennen katoamista.