Upea bikinivartalo! Emilia Seppänen julkaisi somekuvan Savonlinnasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2016 -kilpailusta suomalaisille tutuksi tullut mallikaunotar Emilia Seppänen julkaisee nykyisin melko aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin kansainvälisen mallisopimuksen saanut Miss Suomi -kilpailun toinen perintöprinsessa on tehnyt viime aikoina menestyksekästä malliuraa.

Nyt Emilia Seppänen on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän on menossa pulahtamaan ja seisoo laiturilla valkoisissa bikineissä keltainen pyyhe kädessään. Katsojan huomio kiinnittyy ihan tarkoituksella upeaan mallivartaloon, jota tullaan siis jatkossa näkemään ruotsalaisen vaateyhtiön kansainvälisissä kampanjoissa.

So good to chill in my hometown 💛 #landelife #lörtsy #uijuma

A post shared by EMILIA (@emiliaseppanen) on

Me ❤️ pasta 🍝

A post shared by EMILIA (@emiliaseppanen) on

Not a bad Sunday

A post shared by EMILIA (@emiliaseppanen) on

Summertime 🐙 #rillaa

A post shared by EMILIA (@emiliaseppanen) on