Kesäromanssit ovat täällä! Otollisin aika suhteen aloittamiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useat sinkut ovat huomanneet, että heillä on eniten suhdevipinää kesän alkaessa. Valoisa vuodenaika herättelee romanttisia tuntemuksia muita vuodenaikoja paremmin, joten siksi kesällä saattaa syntyä enemmän myös rakkaustarinoita.

Kesäaikaan tapaa helpommin muita ihmisiä, koska puistot, terassit ja tapahtumat parveilevat samanhenkisiä henkilöitä. Vaikka olisikin tavannut uudet tuttavuudet aiemmin, luo kesän huuma yleensä otollisemmat olosuhteet syvemmän yhteyden luomiseen. Lomalla olevilla ihmisillä on myös vähemmän velvollisuuksia, mikä luo vapautuneemman ilmapiirin tutustumiselle.

Lämmin ulkoilma ja auringonpaiste tekee suurimman osan ihmisistä hyväntuuliseksi. D-vitamiiniannokset parantavat myös ulkonäköä ja kesästä nauttivat saattavat tuntea olonsa tavallista seksikkäämmäksi. Tämä puolestaan kohottaa itsetuntoa, jolloin käy helpommin flaksi. Kesällä alkaneissa suhteissa on kuitenkin vaarana, että ne päättyvät harmaan arjen alkaessa. Mikäli suhteessa on tarkoituksena pitää vain kivaa, ei tulevaisuutta kannata jäädä murhetimaan.

Lähde: Elite Daily