Kim Kardashian suloisessa yhteiskuvassa lastensa kanssa: ”Tervetuloa hyvään elämään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kiireinen bisnesnainen Kim Kardashian palkittiin juuri vuoden muotivaikuttajana CFDA Fashion Award -palkintogaalassa. Nainen on myös perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut yhdessä räppärimiehensä Kanye Westin kanssa.

Nyt 37-vuotias Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvan, jossa nähdään miten äiti hassuttelee sängyssä kolmen lapsensa kanssa. Ihanaan yhteiskuvaan nainen on kirjoittanut: ”Tervetuloa hyvään elämään”.

Kim Kardashian on aiemmin avautunut blogissaan siitä miten hän pystyy pitämään kolmen pienen lapsensa kanssa minimalistisen ja hyvin valkoisen kotinsa puhtaana. Salaisuus piilee lasten omassa leikkihuoneessa, joissa lapsilla on lupa sotkea ja juosta niin paljon kuin he haluavat. Muualla talossa leikkiminen on kiellettyä.

Welcome to the good life…

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on