Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan – nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiraperheessä lemmikkikoirat ovat rakastettuja perheenjäsiä siinä missä ihmisetkin, ja siksi myös niiden hyvinvoinnista tulee pitää huolta monin tavoin. Myös välttämällä potentiaalisesti vaarallisia tilanteita. Nyt Petey-niminen koira on kuollut ihmisten hyvin yleiseen virheeseen.

– En voi vieläkään ymmärtää mitä tapahtui, mutta haluan jakaa sen mitä Peteylle tapahtui, jotta joku toinen voisi välttää saman kohtalon, Christina Young kirjoittaa Facebookissa.

Young menetti lemmikkikoiransa täysin yllättäen, kun hänen saapuessaan kotiin koira ei tullutkaan iloisesti vastaan. Sen sijaan koira löytyi asunnosta kuolleena. Se oli tukehtunut tyhjään sipsipussiin, johon se oli työntänyt päänsä herkkujen toivossa.

– Christian löysi Peteyn elottomana sipsipussi päässään. Koira oli saanut pussin pöydältä, jonne olimme pussin jättäneet. Petey söi koko pussillisen, mutta sen yrittäessä syödä myös muruja pussi jäi henkäys henkäykseltä tiukemmin sen päähän. Kunnes Petey lopulta tukehtui.

Young kirjoittaa olettaneensa, että koira saisi pussin päästä tassuillaan, mutta paniikissa koira ei toimi rationaalisesti. Viikoittain Yhdysvalloissa tapahtuu useita samanlaisia tukehtumisia, ja usein perhe on vieläpä naapurihuoneessa. Koira tukehtuu jo muutamassa minuutissa, joten perhe haluaa levittää nyt sanaa vakavasta vaarasta.

Sipsipussien lisäksi samanlaisen vaaran aiheuttavat myös muovipussit, muropussit, leipäpussit, popcorn-pussit ja kaikki muut herkkuja sisältäneet pussit ja paketit. Nyt myös jokaisessa suomalaisessa koiraperheessä tulisi kartoittaa millaisia vaaroja pussit ja paketit aiheuttavat.

One week ago I kissed my baby boy goodbye on my way out for work. But I had no idea it would be for the last time….

Publiée par Christina Young sur lundi 26 février 2018