Suomalaisyritys hakee ”puolestakyröttäjiä” – lähes nerokas työnkuva!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta on kantautunut viime vuosina useita tapauskia, joissa esimerkiksi uusia iPhoneja jonottamaan on palkattu siihen erikoistuneita ihmisiä. Nyt ilmiö on levinnyt myös Suomen kesäfestivaaleille.

Suomalainen tislaamo Kyrö Distillery hakee ammattijonottajia, eli puolestakyröttäjiä. Ammattimaisten jonottajien tehtävänä on jonottaa festivaalivieraiden puolesta esimerkiksi alkoholinmyyntipisteillä.

Puolestaköröttäjiä tullaan näkemään tänä kesänä Provinssissa, Ilosaarirockissa ja Isonkyrön Kyröfesteillä. Konseptia kokeiltiin ensi kertaa viime viikonloppuna järjestetyssä Helsingin Sidewaysissa.

Hakijoilta odotetaan muun muassa kokemusta jonottamisesta, avuliaista asennetta ja vähintään 18-vuoden ikää. Heille tarjotaan kuuden tunnin päivittäisistä työvuoroista ilmaiset fesitvaaliliput, matka- ja majoituskorvaukset ja palkintomatkan Kyrön tislaamolle kesän lopussa. Puolestakyröttäjän paikkaa voi hakea Kyrön verkkosivuilta.

 

https://www.instagram.com/p/Bjy49hBB7X1/