Priyanka Chopra kertoi muotisalaisuutensa – vaihtaa asua jopa 5 kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen Priyanka Chopra on tehnyt tuloaan julkkismarkkinoille jo vuosien ajan, ja taannoinen Miss Maailma -tittelin voittaminen ei ainakaan hidastanut kaunottaren urakehitystä. Priyanka nähdään myös tähdittämässä tuoretta Baywatch-elokuvaa, joka perustuu takavuosien hittisarjaan.

Nyt kaunotar on aloittanut Harper’s BAZAAR -lehden YouTube-kanavalla oman videoblogisarjan, joka kantaa nimeä Little Black Book. Ensimmäisessä videossa Priyanka Chopra antaa katselijoille muotineuvoja ja kertoo mikä hänen oma suhteensa muotiin on.

35-vuotias Priyanka Chopra kertoo vaihtavansa vaatteita ja koko tyyliään yhden päivän aikana jopa viisi kertaa, koska häntä valokuvataan aina joka paikassa. Chopran tyyliä on loihtimassa useampi stylisti, joihin nainen luottaa täysin. Vaatteet ovat usein lainassa ja näytekappaleita eri suunnittelijoilta. Kaunotar nauttiikin siitä kun hän pääsee pukeutumaan niin monipuolisesti joka päivä.