Alkoholia salaa festareille? Nukkevauvan voi nyt täyttää juomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kieltolakia lähentelevän sääntöviidakon takia suomalaiset ovat jo vuosikymmenten ajan kunnostautuneet salakuljettamaan festareille ja konsertteihin juomia mitä mielikuvituksellisin keinoin. Nyt esittelyssä on alkoholilla täytettävä aidonkokoinen vauvanukke, jolla on vain yksi tarkoitus.

Viime vuonna maailmalla nähtiin jopa vaginaan työnnettävät alkoholiputkilot, mutta hieman näkyvämpi ja tehokkaampi keino salakuljettaa alkoholia löytyy nyt vauvanukesta. Äänekkäimmille rockfestareille tai -konsertteihin tämän pienokaisen kanssa ei kannata lähteä, mutta leppoisat päivätilaisuudet sopivat hyvin. Vauvan selässä on aukko, josta sen sisään voi kaataa haluamaansa juomaa.

Yhdysvalloissa 35 dollarin hintaan myytävän nukketaskumatin otsassa on pienikokoinen juomapilli, josta nestettä voi siirtää suuhunsa vaivihkaa. Ongelmaksi muodostuu lähinnä se, että sininen pilliosa voi kiinnittää järjestysmiesten huomion turhan aikaisin.