PowerParkissa massiivinen juhannusjuhla – festarit ja kansainväliset ravit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi jo kuudesti valittu PowerPark järjestää kolmatta kertaa juhannusjuhlansa. Huvipuistossa järjestetään musiikkifestivaali, jossa esiintymässä nähdään eturivin viihdetaiteilijoita. Kansainvälinen Nordic King -ravitapahtuma kerää raviovaalille Pohjoismaiden parhaat kylmäveriset, joten kisoissa voidaan tehdä myös ennätyksiä.

Stara kävi eilen tutustumassa Suomen parhaan huvipuiston tarjontaan, mutta tiedustelemassa myös mitä festivaaleilla ja ravitapahtumassa on odotettavissa. Katso video alta.

Perjantaina PowerParkin päälavalla esiintyvät Virve Rosti, Juha Tapio ja Popeda. Tanssilavalla esiintyvät puolestaan Simodeus, Eino Grön, Johanna Pakonen ja Matti & Teppo. Lisäksi huvipuiston lavalle nousee Jukka Poika. Lauantaina päälavalla soittavat 69 Eyes, Battle Beast ja Poets Of The Fall. Juhannustansseja vauhdittavat Simodeus, Markku Aro, Katri Helena ja Finlanders. Huvipuiston puolella esiintyy Brädi.