Rattijuoppo ajoi kohti kahvilaa – asiakkaat pelastuivat täpärästi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa sijaitsevan donitsikahvilan asiakkaat saavat kiittää henkensä säästymisestä oikealla kohdalla ollutta paalua. Se nimittäin esti rattijuoppoa törmäämästä heihin.

Seattlessa sijaitsevan kahvilan turvakameran kuvaamalla videolla nähdään, kuinka avolava-auto kiitää kohti liikkeen ikkunaa. Ajoneuvo kuitenkin törmää liikkeen edessä olevaan paaluun. Esteeseen törmäämisen myötä suuremmilta tuhoilta vältyttiin.

Donitsikahvilan sisään oli juuri saapumassa kaksi asiakasta, joille olisi todennäköisesti käynyt huonosti mikäli ajoneuvo olisi päätynyt liikeen sisälle asti. ABC-uutissivuston mukaan poliisit pidättivät sittemmin alkoholin vaikutuksen alaisena olleen kuljettajan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.