Kekseliäs matkailuvideo – mies näyttää teleporttaavan paikasta toiseen

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevin Parry on työskennellut animaattorina muun muassa Kubo ja samuraiseikkailu -elokuvassa ja Boksitrollit-elokuvassa. Mies rakastaa illuusioiden luomista ja onkin todella hyvä hallitsemaan omaa kehoaan. Kevin Parry on tullut monille tunnetuksi viraaliksi levinneillä videoilla, joista suosituimmassa Parry esitteli 100 erilaista kävelytyyliä juoksumaton avulla.

Nyt Parry on matkustanut Amerikan halki ja kuvannut hauskan videon itselleen vaihtuvista maisemista matkamuistoksi. 31-vuotias mies näki matkansa aikana muun muassa Portlandin, Oregonin, Kanadan ja Ontarion, ja kuvasi maisemat talteen hauskojen videoleikkeiden muodossa.

Parry on koostanut kuvaamistaan videoleikkeistä yhden kokonaisen videon, jossa hän saa maisemien vaihtumisen näyttämään aivan siltä kuin hän teleporttaisi aina paikasta toiseen. Video on leikattu ovelasti niin, että mies seisoo aina samassa kohdassa kuvaa ja jatkaa uusissa maisemissa aina edellisessä paikassa aloittamaansa liikettä.