Poliisi tutkii räppärin kuolemaa yhä murhana – epäilty kuvattiin oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri XXXTentacion, oikealta nimeltään Jahseh Dwayne Onfroy, ammuttiin maanantaina Floridassa. Kerroimme eilen, että poliisit ovat pidättäneet miehen, jonka epäillään liittyvän rikokseen. Nyt pidätetty on esiintynyt oikeudessa, joten hänen kuvansa on päätynyt julkiseksi.

Epäilty on 20-vuotias Dedrick Devonshay Williams, joka kuvattiin Browardin oikeustalolla. Hänet päätettiin pitää vangittuna ilman mahdollisuutta takuisiin epäiltynä räppärin murhasta. Williamsilla on entuudestaan pitkä rikosrekisteri, jossa on muun muassa huume-, väkivalta- ja ampuma-aserikoksia. Poliisi etsii vielä kahta henkilöä. Splash-uutistoimiston mukaan rikosnimikkeenä on edelleen murha.

Splash

Pompano Beachissa asuva 22-vuotias Dedrick Williams pidätettiin keskiviikkoiltana paikallisten viranomaisten toimesta. Häntä epäillään TMZ:n mukaan murhasta, autovarkaudesta ja ilman ajokorttia ajamisesta.

Williams suoritti pidätyshetkellä ehdonalaista rangaistusta. Hän on aikaisemmin pidätetty muun muassa kokaiinin ja aseiden hallussapidosta, perheväkivallasta ja aseellisesta hyökkäyksestä.

XXXTentacionin asianajaja paljasti taannoin poliisin epäilevän, että tähti olisi kuollut sattumanvaraisen ryöstön yhteydessä. Räppärin oli määrä esiintyä Suomessa elokuussa Helsingin Weekend Festival -tapahtumassa.