Tosielämän Tarzan: Poika taltutti alligaattorin wrestling-hypyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa liikkuu valtavasti videoita, joiden todenperäisyys voidaan kyseenalaistaa, kunnes toisin todistetaan. Parhaillaan useissa sosiaalisissa medioissa leviää vauhdilla video, jossa nähdään miten nuori mies pelastaa ystävänsä alligaattorin hyökkäykseltä hyökkäämällä itse pedon kimppuun.

ESPN Houstonin julkaisemalla videolla nähdään miten poika yrittää uida rantaan turvaan häntä seuraavalta alligaattorilta. Rannalla oleva ystävä yrittää häätää petoa heittämällä sen päälle kiviä. Ne eivät kuitenkaan auta, joten lopulta kaveri hyppää alligaattorin kimppuun wrestling-otteluista tutulla hypyllä kyynärpää edellä ja onnistuu pelastamaan ystävänsä.

Videon todenperäisyydestä ei ole varmaa tietoa, joten ainakin vielä toistaiseksi se tulee katsoa lähinnä videon viihdearvon vuoksi.