Will Ferrell tähdittää Euroviisu-komediaelokuvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on viime vuosien aikana alettu yhä enemmän kiinnostumaan Euroviisuista ja niihin liittyvästä huumasta. Nyt yksi maan suosituimmista koomikoista on iskemässä kyntensä aihepiiriin.

Will Ferrell on Deadline-sivuston mukaan kiinnitetty Netflixin Eurovision-elokuvan päärooliin. Ferrell on myös Euroviisuaiheisen elokuvan toinen käsikirjoittaja, ja sen yhtenä tuottajana toimii Uutisankkuri – Ron Burgrundyn legenda ja The Big Short -elokuvistaan tunnettu Adam McKay.

Netflix on viime vuosina haalinut tuotantoihinsa mukaan yhä tunnetumpia nimiä, eikä Will Ferrell ole poikkeus kaavasta. Tähti nähtiin valkokankaalla viimeksi Daddy’s Home 2 -elokuvassa, ja tänä vuonna on vuorossa Sherlock Holmes -komedia Holmes and Watson.